SportElit

Rólunk

A Sport Elit Egyesület egy Non profit szervezet. Célja a Magyar Squash népszerűsítése korszerűsítése új rendszerek kiépítése által.
 
Szükség van új ötletekre és modernebb elképzelésekre, hogy Magyarországon magasabb színvonalban működjön a squash mint sport.
 
A Sport Elit Egyesületen keresztül ezek a fejlesztések már kész állapotban vannak.
 
Ide sorolhatjuk az új levelező rendszerünket, ami igazodik a felhasználók érdeklődési körével.
Könnyebben és hatékonyabb nevezés az oldalon. A Hivatalos Squash Szövetség oldalán található nevezési rendszerrel ellentétben a dinamikusan kialakított rendszer összekötve a nevezőkkel és a levelező rendszerrel azonnali tájékoztatást ad a nevezés menetéről és esetleges változásokról.
 
Számos új és hatékony rendszer áll a rendelkezésre az oldalon, amik még nem ismertek de nélkülözhetetlenek a versenyzők részére is.
 

 

Sport Elit története
 
A Sport Elit Egyesület a Totem Squash Egyesületből fejlődött tovább.
Makra Roland volt kezdetben az egyesület vezetője, aki nagyon sokat tett az egyesület helyes működéséért. Roland új ötletek és célok megvalósítását tűzte ki célul. Időközben megismerkedett Bíró Balázzsal, akinek a segítségével ezek hatékonyabban megvalósultak, így közös erővel elkezdtek kiépíteni egy új és hatékonyabb rendszert, amit Magyarországon még nem alkalmaztak vagy még nem tudtak megvalósítani.
 
Az imidzsváltás indokoltnak érezték, így zárult le a Totem Squash pályafutása és így kezdődött el a Sport Elit útja.

 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Regisztráció